Om miSaK

Velkommen til by miSaK: balance for krop sind & sjæl.

Det er min mission i livet at lære at elske mig selv, og derved at lære andre at elske sig selv.
Derfor elsker jeg at undervise i yogaens univers: Hatha og børneyoga , da jeg brænder for yogaen, meditationer, breathwalks & deres effekt – hop ud af hovedet og ned i kroppen og mærk & elsk dig selv!

Udover yogaen brænder jeg også for sanselige oplevelser så som æteriske olier fra dóTERRA og forkæle kvinder med Ayurvedisk massage med healing & olier. Jeg tror på, at vi kvinder kan støtte og løfte hinandens energi, derfor har jeg også skabt kvindecirkler, hvor vi deler livet på godt og ondt ❤️.

Firmaets navn by miSa K har sin helt egen fortælling. Da min datter var to år gammel fortalte hun, at vi to havde levet før sammen. I det liv var hun mor for mig, og hun havde lært mig alt det yoga jeg kan i dag. Rent faktisk er yogaen meget naturlig for hende, og hun har dyrket det siden hun var helt lille. Min mellemste søn sagde mor: “nu skal du høre godt efter, for et barn fra 0-3 år kan rent faktisk huske tidligere liv”. Ydermere fortalte min datter mig, at jeg hed misa i det liv, og vi lavede masser af yoga sammen. Det tænkte jeg ikke yderligere over, før en kær yogalærer og veninde Maiken fortalte mig, at navnet er et yogisk sanskrit navn (dvs. fra et tidligere yogasprog). Flere yogastudier på Sjælland hedder også misa, så derfor faldt det mig meget naturligt at bruge samme navn: by miSa K (for Kristina).

Jeg er selv en kvinde i min bedste alder 40+, har tre skønne børn og en dejlig mand, og vi bor i Nibe. Jeg har boet i Nibe i 19 år og elsker denne by af hele mit hjerte. Jeg vil beskrive mig selv som en udadvendt, spirituel og humoristisk kvinde, der har en åben, ærlig og kærlig tilgang til livet. Jeg sætter en stor ære i at drage omsorg for mine medmennesker og gør det med et rent hjerte. Jeg elsker yoga, meditation, dans, at sy, humor & sjov, løb & gåture, havearbejde, sund mad, naturen, æteriske olier, nærende & kærlige relationer❤️ Så elsker jeg bare livet !

Fra 1. august 2021 har jeg skabt mit eget yoga- & meditationsstudie i Tyvedalsgade 13b, hvor jeg både har yoga- & meditationshold og laver mine skønne massager. Glæd dig til at se mine smukke lokale, for jeg er selv helt forelsket i det.

Hjertekrammer Kristina – by miSaK❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *