Fantastisk kvindecirkel i Nibe, kvindeaftener & retreats

❤ Fantastisk kvindecirkel i Nibe
I 2020 etablerede jeg en kvindecirkel på 9 kvinder, hvor vi mødtes en gang om måneden og havde et fysisk møde på to timer. Formålet med kvindecirkel er at skabe et fortroligt rum, hvor du deler det du har på hjertet, og hvad du oplever igennem livet. Derudover er der altid et tema hver gang vi mødes og overordnet havde jeg skabt et tema for hele året nemlig manifestation. Vi tegnede hver især på en tegning, hvad vi gerne ville manifestere i livet og arbejdede med det igennem hele året. Derudover sluttede vi året af med et fantastisk retreat, hvor vi havde en hel weekend sammen til fordybelse, transformation og blot hygge & nærvær. Denne rejse på et år har skabt et bånd blandt disse kvinder/cirkelsøstre som er ubeskriveligt, og vi har fået minder for livet.

❤ Kvindeaftener
I 2020 lavede jeg et kvindeaften hver måned på en nu lukket cafe Mettes mad og kager i Nibe. Den sidste torsdag i hver måned bød på en ny kvindeaften med en ny kvinde, som fortæller om livet, sit erhverv eller et tema. Kvinder lytter til kvinder og lærer af hinanden samt skaber nye relationer samt erfaringer. 2020 var desværre ramt af Corona, så det blev ikke til så mange foredrag, men dem der blev holdt omhandlede bl.a.:
-Find din indre stilkerne
-Kræftforløb – før, under & efter kræften

❤ Retreats
Jeg har haft flere yoga- & meditationsretreats i Sydspanien, hvor jeg har haft en gruppe kvinder med i fem dage til ren afslapning, yoga og fordybelse i dig selv. Formålet har at give den enkelte kvinde et pusterum i en travl hverdag og få roen til at lytte indad. Temaerne har været forskellige men blandet andet: Chakrane – en rejse ind i dig selv og dit liv eller et kig på dine vaner, overbevisninger & historier, som vi hver især interagerer efter i vores hverdag, og som nogle gange styrer os lidt for meget til.
Stedet har altid været lækkert med egen pool, kok der laver mad til os de fleste måltider.
Jeg ønsker at holde hånden under enhver yogi og deltager, således jeg har et lille hold med af 9-10 deltagere. På den måde kan jeg nå at komme rundt til alle samt lære alle at kende. Jeg elsker mine retreats og elsker at se den transformation af hver enkelt går igennem.

❤ Kommende kvindecirkler, kvindeaftener & retreats
Jeg kommer helt sikkert til at lave flere kvindecirkler, kvindeaftener og retreats igen, og har du et dybt ønske, så kontakt mig endelig. Igen har du en gruppe kvinder, der gerne vil det ene eller andet, så vil jeg gerne facilitere det.

Jeg holder dig opdateret her på siden og på FB & Instagram 😍

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *