dóTERRA essentielle olier

Jeg blev introduceret for disse højfrekvente olier for nogle år siden og elsker disse olier af hele mit hjerte. Jeg bruger olierne hver dag i hjemmet & til familien, på arbejdet, til egen yogapraksis & til mine yogahold, i mine behandlinger og har dem altid på mig. Jeg er forhandler af olierne og elsker at udbrede olierne til så mange som muligt!

Hvorfor elsker jeg disse olier så højt:

❤ fordi olierne kan støtte mig følelsesmæssigt og højner min energi
❤ fordi de giver mig balance i krop, sind & sjæl
❤ fordi jeg bruger dem i min diffuser og skaber ro & harmoni i hjemmet, yogapraksis & behandlinger
❤ fordi jeg bruger dem i min rengøring og skaber et kemifrit hjem

Hvordan bruger du olierne:
🍀 Aromatisk – at dufte til olien
🍀 Internt – at drikke olien eller komme den i maden
🍀 Topisk – at smøre den på huden
Jeg kan sagtens bruge en olie på de nævnte måder samtidig, og hver olie har sin egen funktionalitet dvs. der er nogle olier du ikke kan indtage internt.

I min hverdag fra morgen til aften bruger jeg olierne:
🙏🏼 Morgen: drikker et stort glas vand med 2 dråber lemon og 2 dråber med peppermint til at højne min energi og forbedre min fordøjelse. Jeg tænder diffuser i køkkenet og skaber en dejlig stemning fra morgenstunden. Så bruger jeg en olie til at smøre på min hud både som parfume men også til at berolige nervesystemet f.eks. balance, peace, adaptiv eller andet
🙏🏼 På arbejdet bruger jeg olierne i løbet af dagen, hvis jeg bliver træt, får det skidt eller har brug for at vække sanserne.
🙏🏼 Yogapraksis: jeg anvender altid olierne til yogapraksis til at vække sanserne for at rejse ud af hovedet og ned i kroppen. Vi dufter til olien, samtidig smører den på huden og så kører diffuseren i rummet.
🙏🏼 Aften: inden jeg skal i seng, bruger jeg dóterra´s ansigtsserie til rensning af huden samt cremer. Så anvender jeg dóterra´s lækre håndsæbe. Når jeg ligger i min seng bruger jeg 5-6 forskellige olier som kommes i en lækre fodcreme og de smøres ind på mine tæer. Til sidst kommer jeg afslappende olier så som lavendel eller serenity på mit håndled og diffuseren kører i rummet. Jeg sover altid som en drøm!

Er du nysgerrig på olierne, send en besked til mig, og jeg sender dig gerne en prøve.
Jeg kommer ud til olieklasse aftener, hvor du samler 8 personer, og gennemgår de olier eller et tema du har lyst til at berøre.
Har du lyst til at oprette en konto hos dóterra, hjælper jeg dig hele vejen og fortæller dig de forskellige abonnement typer. Vil du selv oprette en konto, så følg linket – og klik Join and Safe: https://www.mydoterra.com/kristinawagnerroejen/?fbclid=IwAR0sk5Vv4WjrCUVV19gagmsZJq208bncB-aMs5Qx-Gtq7X5GlO33Wh8pZGY#/
Du kan også købe olierne gennem mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *