Behandlinger

Ayurvedisk massage, Reiki healing og dóTERRA æteriske olier til skønne kvinder ❤

Har du brug for at forkæle dig selv, så skal du prøve min helkropsmassage, som er hel unik og speciel sammensætning af både ayurvedisk massage, Reiki healing & æteriske olier fra dóTERRA.

Når du får en behandling hos mig, har du 1 1/2 time på briksen, hvor der er fokus på dig, dine behov & ønsker. Vi starter med en kort snak, om hvad der fylder i hverdagen eller hvad du har brug for, hvorefter vi finder en dóTERRA olie, som du kan lide duften af og som kan støtte dig i din massage. Så starter massagen op til blid musik og alt snak ophører. Du bliver masseret ind i varm & tempereret kokosolie sammen med den valgte dóTERRA olie. Den varme olie sammen med dóTERRA olien eller olierne giver dig en sanselig oplevelse både på kroppen, men også i rummet med en olie diffuser. Først ligger du på ryggen og dernæst på maven. Massagen består af rolige og gentagende bevægelser, hvilket har en afstressende effekt på krop, sind og sjæl – næsten som værende meditation. Det betyder, at du er i dyb hvile uden nødvendigvis at sove. Når jeg mærker, der er brug for det, anvender jeg reiki healing og holder hænderne stille på det/de steder på kroppen, således healingen har tid til at finde vej og livsenergien kan strømme igennem kroppen. På den måde hjælper jeg kroppen med at genskabe sin balance.

Du får 1 1/2 time på briksen, og hele kroppen bliver masseret ind i dejlig varm olie sammen med den/de æteriske olier, som du har brug for. Det kan være du har brug for ro, balance, selvomsorg. Derudover anvender jeg Reiki healing i massagen for at løsne op for dine ubalancer.

Du får en pause i hverdagen med fokus kun på dig, og samtidig kan du slippe de ting, som fylder i hverdagen.

Eva siger: “massagen giver mig muligheden for at finde ro, både udenpå og indeni. Samtidig er det som at give sig selv gave🎁 – noget som vi alle fortjener fra tid til anden. Jeg kan varmt anbefale Kristinas massage”🤩

Merete: Wow siger jeg bare!! Jeg har i dag fået den skønneste behandling af Kristina 👏👏 Til alle jer derude, der (ligesom jeg selv) ofte glemmer selvforkælelse: skynd jer at booke en tid hos Kristina. I vil ikke fortryde det. Man bliver mødt af et varmt og nærværende menneske, lækker lækker massage fra top til tå, lækre snacks mm. Jeg kan kun anbefale jer at prøve 😄

Pris: 1 1/2 time er 975 kr. og køb 3 behandlinger til 2.495 kr.

Reiki healing behandling ❤

Hvis du mærker en ubalance i din krop, dit sind eller din sjæl, så vil jeg anbefale at prøve en reiki healing, der kan være med til at genskabe din balance, og du vil på forunderlig vis mærke at kroppen healer sig selv. Det kan være du har svært ved at sove om natten, stress, har ondt eller uro i kroppen. Det er ikke engang sikkert du kan sætte ord på det, men bare mærker, at tingene ikke er som det skal være hos dig.

Reiki kommer fra tibetansk budhisme. Rei betyder ånd og ki betyder universel energi, hvilket kan beskrives som som en healingsform. Jeg kanaliserer universel energi til dig, som ligger på briksen, ned igennem min krop og ud igennem mine hænderne, hvor så du vil mærke varmen eller energien fra hænderne. På den måde påbegyndes en healingsproces, og du får lige det som du har brug for.

Du vil ligge på ryggen på en massagebriks og være fuld påklædt og pakket ind i et varmt og dejligt tæppe. Inden healingen påbegyndes kan du fortælle, hvad der fylder og hvis ikke du kan sætte ord på, så starter vi healingen i ro og mag. Det vil tage en time, og er der brug for det bliver du vendt om på maven.

Virkning:
❤ Aktiverer kroppens evne til selvhealing.
❤ Løsner blokeringer, mindsker angst/stress og giver afspændning samt ro.
❤ Styrker immunforsvaret og skaber balance i krop, sind og sjæl.

Pris: for 1 time er 650 kr. Der er også mulighed for en 1/2 time til 325 kr.

Japansk Lifting – ansigtsbehandling til skønne kvinder til alle aldre ❤

Denne fantastiske ansigtsbehandling japansk lifting varer en time, hvor du får en afstressende behandling uden snak men med roligt baggrundsmusik med fokus på:

❤️ japanske vævsopstrammende teknikker hvor ansigtsmusklerne afspændes og kollagen aktiveres.
❤️ opnå en glattere og mere vital ansigtsglød.
❤️ let ansigtsmassage, akupressur og ansigtszoneterapi.
❤️ hovedbunds- & håndmassage hvor du samtidig får en maske i ansigtet.
❤️ ren velvære & selvkærlig gave til dig selv eller en du holder af.

Efter denne behandling vil du have en synlig ændret kulør og dit ansigt vil have sin naturlige frisk glød. Det er en naturlig ansigtsbehandling og løft uden brug af kemikalier eller kirurgi. Produkterne er rene og naturlige produkter fra dóTERRA (se afsnit om æteriske olier).

Pris: for 1 time er 650 kr. og køb 3 behandlinger for 1.495 kr.

Trine siger om behandlingen januar 2023: Havde en skøn oplevelse hvor jeg nemt kunne lade mig selv slappe fuldstændigt af… det lykkedes udelukkende fordi jeg var i fantastiske omgivelser og følte mig i rigtig trygge hænder! Det er ikke sidste gang jeg kigger forbi🤩💗 tak for de dejligste 60 minutter jeg har haft rigtig længe!

Maria fortæller: En skøn behandling i lokaler hvor man føler varme, nærvær og tryghed. Kristina er meget omhyggelig og dygtig, og gør alt for, at man er tilpas og har det godt under behandlingen. Selve behandlingen er super skøn, og man kan mærke, at Kristina er grundig og ved hvad hun gør. En meget skøn behandling, som jeg kun kan anbefale til andre ❤️

Breathwalk session ❤

Breathwalk er en meditativ form for gåtur, hvor du lærer at gå i takt med din vejrtrækning og være nærværende. Vi går i den smukke natur du og jeg for at vække alle dine sanser og for netop at slippe dagen med alle dens muligheder og udfordringer. En breathwalk er inddelt i flere intervaller:

❤ Introduktion til breathwalk og hvad er det?
❤ Opvarmning af den fysiske krop samt vejrtrækningsøvelser samt kom til stede meditation
❤ Påbegyndelse af gåtur og indøvelse af rytme f.eks. indånding på fire samt gå fire skridt, udånding på fire og gå fire skridt samt mantra mentalt
❤ Interval gåtur i længere periode med rytme af gåtur 4:4 eller 8:8 eller andet incl. mantra og fingermagi
❤ Udstrækning af af din fysiske krop
❤ Meditation og refleksion over breathwalk

Når du prøver breathwalk finder du virkelig ud af, at en gåtur ikke kun handler om at nå fra A til B, men faktisk også kan være meditativ og rense dine tanker og dit sind. Samtidig skal du kun forholde dig til dig selv og alt det du rummer. Med tiden vil du finde ud af, hvor befriende og skønt dit eget selskab er!

Pris: for 1 time er 650 kr. Der er også mulighed for en 1 1/2 time, hvor vi kommer mere i dybden. Individuel eller gruppe

Coaching session ❤

I en coaching session sidder vi ansigt til ansigt over for hinanden, eller vi kan gøre det online over ZOOM. Du formidler, hvad du ønsker hjælp til: om det er en personlig udfordring eller karrieremæssigt. Jeg har forskellige redskaber som coach til at stille dig forskellige spørgsmål, samtidig med jeg vil anvende vejrtræknings-, meditations- eller visualiseringsøvelser til at nå frem til en udvikling, forandring og redskaber, som du kan tage med dig ind i hverdagen. Tit og ofte har vi alle svarene selv, men fordi tankerne måske bare kører derudaf, så formår vi måske ikke helt selv at finde et svar eller løsning. Ved at sige tingene højt, blive lyttet til og guidet, kan jeg hjælpe dig til at finde frem til en løsning og se problemet/problematikken i et andet lys. Jeg vil være taknemmelig for at kunne hjælpe & guide dig.

Pris for en 1 time er 650 kr. Jeg laver også forløb med dig afhængig af, hvad du har brug for!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *