Blog

Yogalærer og erfaringer
Jeg er uddannet Kundalini- samt børneyogalærer af Yogi Bhajan hos Pernille Dybro i 13.06.2017.

Siden den tid har jeg undervist i Loop i Nibe, Elsk yoga i Blokhus, AOF på Nibe Skole og nu hjemme i privaten på Tyvedalsgade 13b i Nibe pr. 1. august 2021. Jeg har undervist i børneyoga samt Kundalini- og Hathayoga.

Alle sandheder kommer frem – i foråret 2020 kom det frem, at Yogi Bhajan i sin tid som yogalærer har lavet overgreb på såvel voksne og børn samt manipuleret så mange mennesker. I marts måned 2020 udkom bogen: “Premka – White Bird In a Golden Cage” – My life with Yogi Bhajan” af Pamela Saharah Dyson. Denne bog sætter lys på me too bevægelsen – netop ved at skildre et ubalanceret lærer/elev forhold med psykisk og fysisk overgreb: med Yogi Bhajan som den spirituelle leder/guru indenfor Kundalini yogaen og Pamela, som var hans privat sekretær. Bogen beskriver, hvordan Pamela i mange år hengiver sig til sin guru men måtte leve med misforstået kærlighed, manipulation, psykisk og fysisk overgreb, hvor hun til sidst lykkes at bryde ud af “buret”, som titlen indikerer. En utrolig modig kvinde, der fortæller hendes sandhed. Jeg respekterer, at hun bringer hendes historie frem i lyset, og sandheden kommer frem. Det er på baggrund af hendes bog, der bliver igangsat en undersøgelse og rapport af Yogi Bhajan. Denne rapport blev tilgængelig den 13. August 2020.

På på baggrund af denne viden og sandhed omkring Yogi Bhajan, har jeg valgt at tage dyb afstand fra Kundalini yogaen, da den viden for mig er helt ubærligt og uforståeligt i en yogatradition. Det har dermed betydet, at jeg har taget det valg KUN at UNDERVISE I HATHA YOGA. Jeg elsker at undervise i yoga & meditation og vil fortsat gerne gøre det, men det skal være i overensstemmelse med mine værdier og mit menneskesyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *